CONTACTEER ONS

  • Monday - Saturday
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

DAKWERKEN

Uw dak onze zorg 

Dakwerken in de regio Aarschot? DRC bellen! Al jaren zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe daken, het herstellen van daken en het renoveren. Ondertussen hebben we tientallen tevreden klanten met hun dak kunnen verder helpen en genieten we een uitstekende reputatie in de regio. 

Zowel voor hellende daken als platte daken zijn we geknipte specialist en met beide types daken hebben we ruime ervaring. Zowel voor het vernieuwen, herstellen als isoleren van alle types daken kunt u ons contacteren en daarbij werken we steeds met kwalitatieve en duurzame materialen. Zo geniet u jaren van uw opgefrist en gerenoveerd dak. 


Het spreekt voor zich dat wij alle daken met de nodige zorg renoveren en dat u steeds een uitgebreide garantie geniet op de door ons vernieuwde/herstelde daken. Wenst u uw dak te verduurzamen, dan bekijken we ook graag of bijkomende isolatie van uw dak mogelijk is. 

Nood aan een dakgoot, een koepel of wenst u een dakraam te laten plaatsen? Ook voor deze kleinere klussen aan het dak kunt u beroep doen op ons. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing. 

Wij maken u steeds een vrijblijvende offerte, hanteren een scherpe prijs en zorgen voor dakwerken die gezien mogen worden en die tegen een stootje kunnen. Daarbij gaan we steeds persoonlijk te werk.